Politika Privatnosti

Family System Group d.o.o. Patisa Lumumbe 40,  11060 Beograd, Cenimo Vaše poverenje koje ste nam ukazali davanjem Vaših ličnih podataka. Obećavamo da ćemo se sa Vašim ličnim podacima ophoditi u skladu sa ovom politikom, adekvatnim propisima i Vašim željama. Mi koristimo lične podatke da bismo obradili Vaše porudžbine, da bismo poslali e-vesti na koje ste preplaćeni ili da bismo Vas kontaktirali drugim putevima ukoliko ste nam za to dali odobrenje. Family System Group neće ustupati Vaše lične podatke spoljnim saradnicima bez Vašeg pristanka. Informacije koje nam ustupite za potrebe dKupovine ili dodatnih pitanja neće biti objavljivane na našem sajtu. Family System Group  izbrisaće Vaše lične podatke po ispunjenju svrhe zbog koje su prikupljeni.

Ova politika privatnosti se odnosi na obrađivanje ličnih podataka koji se prikupljanju i procesuiraju onlajn, kao i na lične podatke prikupljene putem drugih kanala (telefona, prodavnica, nagradnih igara, osim ako to već nije drugačije definisano).

Ova politika privatnosti za cilj ima da Vam pruži jasan uvid u to kako obrađujemo Vaše lične podatke koje nam dajete, našu posvećenost njihovoj zaštiti, kao i Vaša prava i mogućnosti kontrole koje imate u korišćenju Vaših ličnih podataka i zaštiti privatnosti.

Family System Group zadržavaja pravo da menja i ažurira politiku privatnosti. Sve izmene biće objavljene na ovoj internet strani kako biste bili informisani o zaštiti privatnosti na našem sajtu.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *